Flower constellation XL

 • Details
 • Voor vazen met een diameter van 12,5-16 cm.

  Flower Constellations zijn duurzame messing bloemschikschijven ontworpen om eenvoudig sierlijke boeketten te maken met minder bloemen.

  Pas de schijf op je favoriete vaas en plaats de bloemen op een speelse manier in het gatenpatroon, waardoor ze mooi rechtop verdeeld staan over de hele breedte van de vaas.

  Creëer meesterwerken met vers geplukte wildbloemen uit eigen tuin, de overblijfsels van je laatste boeket of losse bloemen die je zelf uitzoekt bij de bloemist.

  Gemaakt van duurzaam messing, kunnen de Flower Constellations steeds opnieuw gebruikt en iedere keer op een andere vaas gepast worden.

  Let op: Op messing kunnen vlekken ontstaan door water of vingerafdrukken, en na verloop van tijd ontwikkelt zich een natuurlijk patina.Dit heeft geen effect op de sterkte van het materiaal, en hoeft niet weggehaald te worden. Sterker nog, wij houden van de stoere gebruikte uitstraling. Mocht je de voorkeur geven aan een glanzende uitstraling, dan kan het messing met koperpoets schoongeboend worden.